Nasa traagschuimmatras

Nasa traagschuimmatras

Wat is Nasa?

Nasa matrassen zijn matrassen van traagschuim. Deze matrassen passen zich aan aan uw lichaamstemperatuur en lichaamsgewicht. Als je erop gaat liggen is het tamelijk stevig, maar na een kleine 5 minuten worden de matrassen bijna vloeibaar. Hierdoor kun je ongestoord slapen en krijg je een ultieme nachtrust. Je voelt het matras echt helemaal om je lichaam vormen. Het zijn een soort ‘druk verlagende matrassen’. Het is ontworpen en ontwikkeld door Nasa, een ruimtevaart organisatie. Nasa ontwikkelde de voorloper van het traagschuimmatras als experiment om te slapen in een raket. De levensduur van een goed traagschuim matras bedraagt ongeveer 15 jaar.

Wat is het verchil tussen een Nasamatras en een pocketveermatras?
Aan een pocketveermatras zitten vele voordelen. De ventilatie is redelijk tot goed. Het is comfortabel, maar de Nasamatrassen zijn op dat gebied iets comfortabeler. Ook hebben de Nasamatrassen en de pocketveermatrassen een goede vochtregeling. Maar aan pocketveermatrassen zitten helaas ook nadelen. Grote nadelen. Ze zijn aardig smerig. U zult nooit een pocketveermatras in een ziekenhuis aantreffen. Ze zijn namelijk onhygiënisch. Om een pocketveermatras zit ook een omlijsting die de boel bij elkaar houdt. Waardoor de matrassen op den duur hun veerkracht kunnen verliezen. Als er magnetische veren in zitten moet u oppassen als u allergisch bent en niet over magnetische stralingen velden kunt. Conclusie, u kunt dus beter een Nasamatras kopen aangezien er bij een goed nasa / traagschuimmatras geen nadelen bekend zijn en er alleen maar voordelen bestaan. Let wel op dat u een goed matras koopt. Sommige matrassen nemen minder vacuüm op waardoor het minder snel of minder goed weer ‘uitdeukt’ en in zijn originele vorm terugvalt.

Wat is een koudschuimmatras en wat voor een kwaliteit heeft een koudschuimmatras?

Een koudschuimmatras bied een goede ondersteuning en is zeer veerkrachtig. Het is net iets beter en iets nieuwer spul dan de Nasamatrassen, ofwel het traagschuimmatras. Het heeft een goede vochtregulatie, een uitstekende conformiteit en een normale ventilatie. In het rijtje van 8 matras soorten staan de koudschuimmatrassen hoog in het rijtje geplaatst.

Welk matras past bij mij?

Als u houd van lekker slapen, en graag een goede nachtrust heeft, dan is de keuze van de soort matras essentieel. U slaapt immers elke nacht. Ik adviseer u veel op internet te zoeken naar de verschillen van de verschillende soorten matrassen. Ook kunt u navraag doen bij een matrassen verkoper. Zorg dat u de goede keuze maakt en laat u niet misleiden! Veel succes gewenst.

                

sdfdsfasdf

fsdf